Jade Fashion Instastories

📅24.11.2020, jucat de: 636 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Jade Fashion Instastories?

Printesa Jasmine se intoarce astazi alaturi de o noua provocare de imbracat, de machiat si de coafat, in care o sa vedeti cum personajele principale vor arata foarte bine avand noi coafuri, machiaje, accesorii dar si haine interesante si moderne.

In acest joc Disney din categoria de jocuri cu Aladdin, o sa vedeti cum printesa Jasmine are nevoie de ajutorul vostru, iar voi trebuie sa faceti tot posibilul sa treceti prin fiecare nivel de imbracat, de machiat, de coafat si de ingrijit, in care sa o ajutati pe Jasmine sa creeze cele mai fashion instastories.

Voi dragi copii o sa vedeti ca printesa din Aladdin este una dintre cele mai moderne de pe site-ul nostru, iar ea isi doreste ca toti urmaritorii sai sa gaseasca vestimentaiti dragute si moderne pe care sa le copieze in viata reala, astfel ca va trebui sa gasiti haine, machiaje, coafuri si accesorii diferite pe care sa le asortati in fiecare instastory.

Nu o sa fie usor deloc, deoarece in nivelele de imbracat, va trebui sa gasiti o gramada de haine diferite precum rochii interesante, modele de fuste, blugi, blugi scurti, tricouri, geci de blugi, geci de piele sau chiar si rochii lungi si elegante.

Odata ce ii gasiti lui Jasmine o vestimentatie pentru story, trebuie sa o asortati cu accesorii precum bijuterii, palarii sau ochelari de soare si o sa vedeti ca o noua coafura si un machiaj nou o va ajuta pe prietena voastra sa aiba o gramada de urmaritori. Distractie placuta!

Jade Fashion Instastories

Cum se joaca Jade Fashion Instastories?

Jucati-va afolosind MOUSE-ul.