Oddstacle Course

📅22.11.2020, jucat de: 854 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Oddstacle Course?

Un super joc online cu masini va asteapta astazi aici pe site-ul nostru, iar numele acestuia este Oddstacle Course, in care dragi copii o sa vedeti ca veti conduce masini si camioane in toate partile lumii si pe cele mai dificile trasee.

Voi dragi copii trebuie sa folositi tastele SAGETI sa va jucati aceasta noua provocare, lucru care nu va fi usor deloc, deoarece o sa vedeti cum masina voastra trebuie sa ocoleasca fiecare obstacol si fiecare pericol pe care il intampinati, astfel incat pana la finalul nivelului, sa ajungeti la linia de finish fara nici un accident.

Misiunea voastra principala este sa ajungeti la finalul nivelului, dupa care sa reusiti sa acumulati cat mai multe puncte in tot acest timp. Nivelele acestui joc online de baieti vor fi diferite, iar voi trebuie sa ajungeti ca in cel mai scurt timp, sa fiti siguri ca o sa puteti sa controlati masina cat mai bine.

Trebuie sa demonstrati ca sunteti cei mai buni soferi de pe site-ul nostru, ceea ce nu va fi usor deloc, deoarece fiecare nivel va avea diferite obstacole si pericole pe care trebuie sa le ocoliti, fara sa faceti accident cu masina.

Diferite alte aventuri si jocuri cu masini si jocuri cu camioane de baieti vor fi gata sa apara pe site-ul nostru intr-un timp foart scurt si o sa vedeti cat de multe puncte puteti sa acumulati in fiecare. Distractie placuta!

 

Oddstacle Course

Cum se joaca Oddstacle Course?

Jucati-va folosind tastele SAGETI.