Decorati Masca de Pandemie

📅20.11.2020, jucat de: 1136 ori, voturi: 9

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Decorati Masca de Pandemie?

Cele mai noi jocuri pentru fete apar aici pe site-ul nostru, iar voi dragi copii o sa gasiti astazi jocul Decorati Masca de Pademie, un joc pentru fete, in care o sa vedeti ca printesele Disney vor fi personajele principale, iar ele isi doresc sa aiba cele mai dragute masti de pandemie de pe site-ul nostru.

Acesta va fi un nou joc de fete si de decorat, in care dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa creati unele dintre cele mai interesante si cele mai dragute modele pentru fiecare masca. Printesele pe care le veti ajuta astazi vor fi Anna si Elsa din Frozen 2, Moana printesa exotica, Alba ca Zapada, Rapunzel si Merida din Neinfricata.

Voi dragi copii trebuie sa fiti foarte creativi, deoarece printesele Disney isi doresc sa fie in siguranta in aceasta Pandemie de Coronavirus, iar noi suntem siguri ca voi o sa le puteti ajuta sa isi gaseasca hainele cele mai dragute si cele mai interesante vestimentatii care le va ajuta pe printese sa fie moderne si cu cele mai moderne masti.

Pana la finalul acestui joc Disney, voi dragi prieteni o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa puteti sa gasiti haine si moderle speciale cu flori, cu culori cat mai multe dar si cu animalute si modele unice, astfel printesele Disney vor ramane in siguranta.

Vor aparea o gramada de jocuri cu Moana, Elsa, Merida, Anna, Alba ca Zapada si Rapunzel in continuare aici pe site-ul nostru, iar voi o sa le puteti juca gratuit si pe telefon si pe tableta online. Distractie placuta!

 

Decorati Masca de Pandemie

Cum se joaca Decorati Masca de Pandemie?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.