Baiatul de Foc si Fata Apa 3 Jucatori

📅12.11.2019, jucat de: 5120 ori, voturi: 34

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Baiatul de Foc si Fata Apa 3 Jucatori?

Foarte multe jocuri 2020 cu Fireboy si Watergirl sau Baiatul Foc si Fata Apa, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa acumulati cat mai multe puncte intr-un nou joc in 2 sau 3 jucatori de aventura pentru baieti.

In acest joc, voi dragi copii puteti sa alegeti sa jucati in single player care este un singur jucator, in 2 player care este in 2 jucatori sau 3 player care este in 3 jucatori, in care o sa fiti siguri ca o sa puteti sa acumulati cat mai multe puncte pentru a fi siguri ca o sa ajungeti sa va mentineti fiecare personaj in siguranta.

In jocurile originale cu Baiatul de Foc si Fata de Apa sunt personajele principale, iar voi dragi copii o sa vedeti cum un nou personaj care este din frunze si are culoare verde apare aici, iar el va fi al treilea jucatori si veti vedea cat de mult va puteti distra jucandu-va impreuna.

Nu o sa fie usor deloc, insa trebuie sa reusiti ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa ajungeti la finalul fiecarui nivel, insa pentru asta trebuie sa folositi tastele SAGETI, tastele A, S, W, D si tastele J, K, I, L de pe tastatura pentru a controla fiecare personaj din acest joc de aventura.

Misiunea voastra cu fiecare personaj este sa reusiti sa colectati toate diamantele din fiecare nivel, insa o sa vedeti ca nu va fi usor deoarece vor fi o gramada de provocari si pericole pe care trebuie sa le evitati pentru a fi siguri ca o sa ajungeti sa acumulati cat mai multe puncte. DIstractie placuta!

 

Baiatul de Foc si Fata Apa 3 Jucatori

Cum se joaca Baiatul de Foc si Fata Apa 3 Jucatori?

Jucati-va folosind tastele SAGETI, tastele A, S, W, D si tastele J, I, K, L.