Cainele Pat Jigsaw Puzzle

📅17.11.2020, jucat de: 3053 ori, voturi: 6

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Cainele Pat Jigsaw Puzzle?

Catelul Pat se intoarce aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde dragi prieteni trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa rezolvati noi imagini puzzle alaturi de personajul Boomerang pe care voi il iubiti.

In acest joc pentru copii, o sa vedeti ca trebuie sa folositi MOUSE-ul pentru a reusi sa asezati fiecare piesa puzzle in locul potrivit, ceea ce nu va fi usor deloc, deoarece o sa vedeti cat de multe piese puzzle vor fi in fiecare imagine cu Pat the Dog pe care voi trebuie sa le aranjati.

Trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa asezati fiecare piesa puzzle in locul potrivit. Pat the Dog sau Catelul Pat a pregatit o gramada de imagini interesante cu Pat the Dog, iar voi o sa vedeti cum o sa reusiti sa vedeti ca o sa aveti imaginile complete inainte ca timpul sa expire.

Fiecare nivel al jocului o sa aiba o imagine diferita, iar voi trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa terminati fiecare personaj din povestea Boomerang, iar voi o sa ajungeti sa acumulati o gramada de puncte alaturi de Pat the Dog pentru a vedea cum personajele animale vor reveni alaturi de diferite alte provocari interesante.

Veti vedea cum Pat the Dog a pregatit diferite imagini si diferite provocari in acest joc puzzle, iar voi o sa gasiti o gramada de alte jocuri pentru copii pe care voi sa le jucati gratuit alaturi de personajele Boomerang. Distractie placuta!

 

Cainele Pat Jigsaw Puzzle

Cum se joaca Cainele Pat Jigsaw Puzzle?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.