Genti Asortate la Scoala

📅16.11.2020, jucat de: 883 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Genti Asortate la Scoala?

Ne aducem astazi o noua provocare de imbracat numit Genti Asortate la Scoala, un joc pentru fete, in care dragi prieteni o sa vedeti ca printesele Disney Jasmine si Rapunzel sunt personajele principale, iar ele vin alaturi de cei doi iubiti ai lor din liceu.

In acest joc pentru fete, o sa vedeti ca printesele Disney sunt Jasmine si Rapunzel, care vin alaturi de Aladdin si Flynn, iar ei sunt adolescenti la liceu, iar voi trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa puteti sa gasiti hainele si machiajele pe care orice fata din liceu isi doreste sa le poarte.

Veti vedea cum in cel mai scurt timp, Jasmine si Rapunzel trebuie sa schimbe vestimentatiile de liceu, insa trebuie sa fiti foarte creativi si foarte atenti, astfel incat in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa vedeti cum o sa reusiti sa asortati vestimentatiile fetelor cu cele ale baietilor penru a fi cele mai dragute cupluri din liceu.

Suntem siguri ca o sa va distrati de minune, deorece pentru ambele printese Disney va trebuie sa folositi MOUSE-ul si sa fiti foarte creativi, astfel o sa aveti o noua coafura moderna, o noua vestimentatie cu jachete de piele, jachete de blugi, sacouri dragute dar si blugi sau fuste si rochii interesante.

Vestimentatiile baietilor vor fi mai clasice pentru baietii adolescenti, iar voi o sa vedeti ca puteti sa le alegeti geci, blugi, pantaloni eleganti dar si camasi cu diferite modele si imprimeuri, astfel o sa vedeti cum Rapunzel si Jasmine vor avea cele mai moderne cupluri din liceu. Distractie placuta!

 

Genti Asortate la Scoala

Cum se joaca Genti Asortate la Scoala?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.