Printesa Castel de Nisip Vara

📅15.11.2020, jucat de: 551 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printesa Castel de Nisip Vara?

Va aducem o noua super provocare de imbracat, de machiat si de coafat cu printesele Elsa si Anna in noul nostru joc Printesa Castel de Nisip Vara, un joc pentru fete in care o sa va intalniti alaturi de personajele voastre preferate alaturi de care sa va distrati pe plaja.

Pentru a va juca acest joc Disney cu printese, trebuie sa folositi MOUSE-ul, astfel incat in cel mai scurt timp, sa reusiti sa vedeti cum puteti sa le ajutati pe Elsa si pe Anna sa se pregateasca sa petreaca impreuna o zi de vara la plaja si sa construiasca primul lor castel de nisip.

Voi dragi copii o sa vedeti ca personajele principale vor fi surorile din filmul Frozen 2, Anna si Elsa, iar ele isi doresc sa se distreze la plaja, insa nu sunt pregatite deloc pentru acest lucru. Surorile Disney vor avea nevoie de o vestimentatie potrivita pentru o zi de vara la plaja, astfel ca vor avea nevoie de costume de baie.

Primul lucru pe care trebuie sa il faceti este sa le imbracati pe cele doua printese Disney de vara, ceea ce nu va fi usor deloc, insa suntem siguri ca o sa va distrati si o sa reusiti sa le ajutati pe cele doua printese Disney sa isi gaseasca cele mai dragute costume de baie care pot fi un intreg sau format din doua piese.

Culorile si modelele de costume de baie vor fi extrem de importante, astfel ca trebuie sa fiti foarte creativi, iar in momentul in care Elsa si Anna vor fi imbracate, machiate si coafate, o sa vedeti ca puteti sa treceti la construirea celui mai interesant castel de nisip pe plaja. Distractie placuta!

 

Printesa Castel de Nisip Vara

Cum se joaca Printesa Castel de Nisip Vara?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.