Annie Poveste pe Blog Trend de Toamna

📅14.11.2020, jucat de: 688 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Annie Poveste pe Blog Trend de Toamna?

Unul dintre cele mai interesante jocuri Disney apare astazi aici pe site-ul nostru, iar voi dragi copii o sa vedeti cum am pregatit pentru voi o super provocare de imbracat, de machiat si de coafat in care sa va intalniti alaturi de doua printese foarte cunoscute.

Jocul Annie Poveste pe Blog Trend de Toamna este cel mai nou joc pentru fete pe care voi dragi copii o sa le vedeti in categoriile voastre preferate, iar astazi, o sa vedeti cum am adus o super provocare pentru fete, in care personajele principale vor fi Alba ca Zapada si Anna din Regatul de Gheata.

Trebuie sa fiti foarte atenti si bine pregatiti, deoarece dragi copii o sa vedeti ca cele doua printese Disney isi doresc sa fie in trend cu noile vestimentatii fashion de toamna, astfel ca trebuei sa fiti foarte creativi si sa vedeti cum o sa puteti sa gasiti o gramada de bluze groase, geci de piele, geci de blugi, pulovere, palarii, sepci sau manusi pe care printesele sa le poarte.

Veti vedea ca printesele Disney au doua stiluri diferite, astfel ca trebuie sa creati doua vestimentatii diferite si o sa vedeti cat de bine vor arata si cele doua prietene vor dori sa posteze pe blogul fashion.

Trebuie sa fiti foarte creativi si o sa vedeti cum printesele vor arata foarte bine si o sa gasiti diferite alte jocuri 2020 cu printese pe care sa le jucati gratuit alaturi de toti prietenii vostri si de personajele voastre preferate. Distractie placuta!

Annie Poveste pe Blog Trend de Toamna

Cum se joaca Annie Poveste pe Blog Trend de Toamna?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.