Super Mario Stele in Egipt

📅12.11.2020, jucat de: 1610 ori, voturi: 4

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Super Mario Stele in Egipt?

Un nou joc 2020 de baieti cu Mario apare astazi aici pe site-ul nostru, iar voi dragi prieteni trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa acumulati foarte multe puncte alaturi de personajele voastre preferate.

In acest joc de baieti, voi dragi copii o sa vedeti cum puteti ca alaturi de Super Mario, o sa ajungeti sa acumulati puncte reusind sa folosind tastele SAGETI si tasta SPACE pentru a-l controla pe Super Mario si sa ajungeti sa il tineti in siguranta pentru cat mai mult timp.

Voi dragi copii trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa mergeti alaturi de Super Mario in cele mai multe ruine din Egipt si sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa acumulati puncte colectand o gramada de stele de aur din Egipt, astfel o sa puteti sa deveniti cei mai buni jucatori.

In acest joc, Super Mario este in pericol la fiecare pas, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa acumulati puncte cat mai multe, lucru care nu o sa fie usor deloc, deoarece este o noua provocare de aventura, in care trebuie sa reusiti ca in cel mai scurt timp, sa sariti peste gauri si peste tepi de argint pentru a-l tine pe Super Mario in siguranta.

In acelasi timp, trebuie sa sariti peste praguri si peste gaurile din pamant si sa fiti siguri ca fiecare stea de aur pe care o intalniti, o sa reusiti sa acumulati foarte multe puncte si o sa vedeti cum noi jocuri 2020 cu Super Mario pe care sa le jucati gratuit alaturi de toti prietenii vostri. Distractie placuta!

 

Super Mario Stele in Egipt

Cum se joaca Super Mario Stele in Egipt?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.