Printese Design de Carcasa pentru Telefon DIY

📅08.11.2020, jucat de: 855 ori, voturi: 4

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printese Design de Carcasa pentru Telefon DIY?

Cele mai interesante jocuri cu printese Disney apar chiar aici pe site-ul nostru, iar voi dragi copii o sa vedeti ca trei printese vin astazi alaturi de jocul Printese Design de Carcasa pentru Telefon DIY, in care o sa vedeti ca personajele voastre vin alaturi de cea mai interesanta provocare.

In acest joc de fete, o sa vedeti ca personajele principale vor fi Ariel din Mica Sirena, Elsa din Regatul de Gheata si Belle din Frumoasa si Bestia, care dragi prieteni isi doresc sa aiba cele mai interesante vestimentatii dar si o gramada de huse de telefon dintre cele mai dragute pe care sa le schimbe si sa se asorteze cu noile lor haine.

Special pentru voi, o sa vedeti ca in acest joc Disney pentru fete, o sa reusiti sa gasiti o gramada de haine interesante, machiaje, coafuri si accesorii pe care sa le alegeti pentru printesele Disney, dupa care sa incepeti sa le asortati cu noile modele de carcase pentru telefoane, astfel o sa vedeti cum Elsa, Ariel si Belle vor avea cele mai dragute carcase si vestimentatii.

Fiecare printesa Disney isi doreste sa fie imbracata diferit, astfel ca trebuie sa folositi MOUSE-ul si sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa creati vestimentatiile potrivite, colorate si elegante pentru cele trei fete. Veti avea nevoie de salopete, blugi eleganti, pantaloni eleganti, tricouri, bluze dar si camasi si geci dragute pe care sa le asortati pentru fiecare printesa in parte.

O sa vedeti ca Elsa, Belle si Ariel vor avea nevoie de o gramada de machiaje noi, coafuri si accesorii, insa cel mai importante vor fi modelele pentru fiecare carcasa de telefon, iar noi suntem siguri ca o sa fiti foarte creativi si o sa folositi culori si modele cu animale, fructe si jucarii sau personaje foarte cunoscute. Distractie placuta!

 

Printese Design de Carcasa pentru Telefon DIY

Cum se joaca Printese Design de Carcasa pentru Telefon DIY?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.