Printesa de Gheata Insarcinata de Ingrijit

📅06.11.2020, jucat de: 1018 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printesa de Gheata Insarcinata de Ingrijit?

Printesa Elsa din Regatul de Gheata se intoarce astazi dragi copii aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde suntem siguri ca o sa va distrati de minune sa jucati jocul Printesa de Gheata Insarcinata de Ingrijit.

Acesta este un nou joc de fete, cu doctori si cu bebelusi, in care personajul principal este Elsa din Frozen 2, iar voi o sa vedeti inca de la inceputul jocului veti vedea ca este insarcinata si va avea nevoie de ajutorul vostru sa arate cat mai bine pana la finalul acestui joc, astfel o sa vedeti cum printesa voastra preferata va avea un nou bebelus curand cu care sa se intoarca alaturi de noi jocuri si provocari online.

In acest joc Disney, trebuie sa folositi MOUSE-ul sa va jucati si sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa selectati fiecare obiect de care veti avea nevoie sa o ajutati pe Elsa sa se simta cat mai bine si cat mai relaxata, astfel incat bebelusul sau sa fie sanatos si sa fie nascut la timp.

Pentru ca Elsa sa se simta cat mai bine, ea va dori sa mearga la spa, sa fie ingrijita non stop, iar voi trebuie sa faceti toate aceste lucruri alaturi de ea. Nu va fi usor deloc, insa trebuie sa o ajutati pe Elsa sa aiba un bebelus fericit si sanatos, astfel ca trebuie sa ii puneti muzica in casti bebelusului, sa ii dati suc proaspat de fructe printesei Disney si sa vedeti daca are nevoie de un masaj sau de medicamente si vitamine.

Elsa se va simti foarte bine la finalul jocului si o sa vedeti cum diferite alte jocuri pentru fete si jocuri Disney cu printese vor fi gata sa apara aici pe site-ul nostru in cel mai scurt timp pe care sa le jucati gratuit alaturi de personajele voastre preferate si de bebelusii acestora. Distractie placuta!

 

Printesa de Gheata Insarcinata de Ingrijit

Cum se joaca Printesa de Gheata Insarcinata de Ingrijit?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.