Dirt Bike Rally

📅04.11.2020, jucat de: 656 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Dirt Bike Rally?

Un super joc 3D cu motociclete apare astazi aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde dragi copii va asteptam mereu alaturi de cele mai interesante provocari pe care toti baietii de pe site-ul nostru sa le joace.

Va asteptam alaturi de jocul Dirt Bike Rally, in care dragi copii o sa deveniti piloti de curse cu motociclete adevarati. Fiecare cursa din acest joc va trebui castigata pentru ca voi sa fiti cei mai buni piloti de curse de pe site-ul nostru, iar pentru asta o sa vedeti ca am pregatit o gramada de curse interesante dar si mici motociclete 3D pe care sa le folositi.

In fiecare nivel al acestui joc de baieti cu motociclete, o sa vedeti ca avatarul vostru va fi imbracat intr-un costum de pilot alb cu rosu iar motocicleta 3D se va asorta si va fi de culoare rosie la fel ca si costumul. Voi trebuie sa folositi tastele SAGETI sa controlati motocicleta 3D sau MOUSE-ul si sa folositi controalele de pe ecran.

Trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa castigati fiecare cursa cu motociclete in noroi, insa dragi copii o sa vedeti ca acest lucru nu va fi usor deloc, deoarece motocicletele vor fi mici si trebuie sa reusiti ca in cel mai scurt timp, sa ajungeti sa nu le incalziti prea tare chiar daca trebuie sa aveti mereu viteza.

Nu va fi usor deloc, insa cu fiecare cursa pe care o castigati o sa primiti puncte si o sa vedeti cum noi jocuri 2021 cu motociclete si jocuri de baieti cu diferite alte tipuri de curse vor fi gata sa apara aici pe site-ul nostru in cel mai scurt timp. Distractie placuta!

Dirt Bike Rally

Cum se joaca Dirt Bike Rally?

Jucati-va folosind tastele SAGETI sau MOUSE-ul.