Pregatiri cu Printese Editia Fashion cu Pulovere

📅31.10.2020, jucat de: 618 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Pregatiri cu Printese Editia Fashion cu Pulovere?

Cele mai dragute printese Disney vin mereu aici pe site-ul nostru alaturi de jocuri dragute si distractive, iar astazi am adus noua provocare Get Ready With Me Princesses Sweater Fashion, un joc de imbracat, in care printesele vor dori sa inceapa sa se imbrace de toamna.

Pentru ca incepe sa fie din ce in ce mai frig afara, o sa vedeti ca printesele Disney isi doresc sa arate cat mai bine chiar si imbracate mai gros, astfel ca ele au inceput sa caute dupa o gramada de haine groase si care sa arate bine in acelasi timp, iar astazi au nevoie de ajutorul vostru.

Folosind MOUSE-ul, o sa mergeti la cumparaturi astazi alaturi de printese precum Rapunzel, Jasmine, Moana, Elsa si Ariel, care dragi copii isi doresc sa arate foarte bine imbracate in pulovere de diferite modele si de diferite culori, astfel ca trebuie sa fiti foarte creativi.

Printesele Disney vor cauta pulovere tricotate sau facute la masina de cusut, dupa care dragi copii o sa vedeti ca trebuie sa reusiti sa le gasiti haine cu care sa le asorteze, astfel ca va trebui sa ajungeti ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa le gasiti fuste de blugi, blugi lungi, curele si posete pe care sa le foloseasca sa creati impreuna o vestimentatie de toamna fashion si moderna.

Tendintele se vor schimba in curand in 2021, astfel ca veti vedea cum diferite alte jocuri pentru fete vor continua sa apara aici pe site-ul nostru alaturi de multe alte jocuri de imbracat, de machiat si de coafat pe care sa le jucati gratuit alaturi de toti prietenii vostri. Distractie placuta!

 

Pregatiri cu Printese Editia Fashion cu Pulovere

Cum se joaca Pregatiri cu Printese Editia Fashion cu Pulovere?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.