Bebelusa Taylor Petrecere Perfecta de Halloween

📅31.10.2020, jucat de: 670 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Bebelusa Taylor Petrecere Perfecta de Halloween?

Jocul Bebelusa Taylor Petrecere Perfecta de Halloween apare astazi aici pe site-ul nostru, unde dragi copii o sa vedeti ca trebuie sa reusiti ca in cel mai scurt timp, sa o ajutati pe bebelusa Taylor sa isi organizeze petrecerea cu costume de Halloween, mancare speciala dar si decoratiuni interesante.

Suntem siguri ca o sa va distrati, deoarece jocurile cu bebelusa Taylor sunt iubite aici pe site-ul nostru, iar astazi, trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa o ajutati pe bebelusa Taylor sa se imbrace intr-un costum interesant de Halloween, sa gateasca mancare de Halloween dar si sa ajunga ca in cel mai scurt timp, sa isi decoreze camera pentru Halloween.

Pentru a face toate aceste lucruri impreuna cu bebelusa Taylor, voi dragi copii trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa folositi MOUSE-ul si sa treceti prin nivelele de imbracat, de gatiti si de decorat prajituri alaturi de buna voastra prietena.

Primul pas pe care trebuie sa il faceti va fi sa reusiti ca in cel mai scurt timp, sa vedeti cum o sa puteti sa gasiti costumul de Halloween perfect pentru bebelusa Taylor, dupa care sa intrati in bucatarie si sa incepeti sa gatiti fursecuri de Halloween in forma de stafii si de dovleci.

Trebuie sa decorati fiecare fursec folosind MOUSE-ul, dupa care dragi copii o sa vedeti ca o sa ajungeti sa decorati si casa lui bebelusa Taylor cu o gramada de panza de paianjen, diferite fantome pe pereti, sepci de vrajitoare si luminite de diferite culori, astfel o sa vedeti cat de mult o sa va distrati alaturi de bebelusa Taylor de Halloween aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

 

Bebelusa Taylor Petrecere Perfecta de Halloween

Cum se joaca Bebelusa Taylor Petrecere Perfecta de Halloween?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.