Grizzy si Lemingii Splash Art

📅28.10.2020, jucat de: 2678 ori, voturi: 16

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Grizzy si Lemingii Splash Art?

Un nou joc online Boomerang cu Grizzy si Lemingii apare astazi aici pe site-ul nostru ajocuri.ro. Acesta este jocul Grizzy si Lemingii Splash Art, in care dragi prieteni o sa vedeti ca micutele personaje animale au pregatit pentru voi o super provocare de colorat pe care o vedeti chiar aici pe site-ul nostru.

O intreaga carte de colorat va asteapta in aceasta noua provocare Boomerang, iar voi trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa ii ajutati pe Grizzy si Lemingii sa creeze unele dintre cele mai interesante si cele mai unice imagini de pe site-ul nostru.

Nu o sa fie usor deloc, insa dragi copii o sa vedeti ca folosind MOUSE-ul, o sa reusiti sa ii ajutati pe micuti Lemingi sau pe Grizzy, ursul mare si brun sa coloreze fiecare imagine. Trebuie sa fiti insa foarte creativi, deoarece dragi copii o sa vedeti cum fiecare imagine va fi diferita si va avea personaje Boomerang diferite pe care trebuie sa le ajutati sa foloseasca culori, creioane, carioci sau aquarele.

Veti vedea cum Grizzy si Lemingii vor avea celem ai interesante si cele mai distractive imagini alb negru cu animale si cu diferite activitati pe care voi le puteti vedea de obicei doar in serialul animat, astfel ca acesta poate sa devina foarte repede unul dintre jocurile voastre preferate.

Diferite alte jocuri 2021 cu Grizzy si Lemingii vor urma sa apara aici pe site-ul nostru si o sa vedeti cum diferite alte provocari pentru copii vor fi gata sa fie jucate chiar si pe telefon si pe tableta online. Distractie placuta!

 

Grizzy si Lemingii Splash Art

Cum se joaca Grizzy si Lemingii Splash Art?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.