Big Max Halloween Fericit

📅24.10.2020, jucat de: 565 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Big Max Halloween Fericit?

Super jocuri de Halloween va asteapta chiar aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, iar astazi dragi copii o sa vedeti ca am adus o noua provocare din categoria de jocuri cu Baymax si Cei 6 Supereoi, in care trebuie sa fiti foarte creativi, deoarece personajele principale isi doresc sa aiba cele mai tari costume de Halloween 2020 de pe site-ul nostru.

In acest joc pentru copii, o sa vedeti ca Baymax vine alaturi de cei doi prieteni ai sai umani, iar impreuna, trebuie sa se gandeasca la unele dintre cele mai interesante si cele mai dragute costume de Halloween de pe site-ul nostru, astfel ca trebuie sa fiti foarte creativi. Trebuie sa folositi MOUSE-ul sa va jucati aceasta noua provocare de imbracat cu Baymax.

Jocul poate sa fie incercat chiar si pe telefon si pe tableta oriunde ati fi daca aveti internet! Ceea ce inseama ca nu este nici o scuza pentru a incepe jocul apasand pe butonul play, dupa care dragi copii o sa vedeti ca in cel mai scurt timp, trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa ajungeti sa gasiti modelul de costume pentru fiecare dintre cele trei personaje.

Pentru ca toti copii de pe site-ul nostru sunt foarte creativi, o sa gasiti o gramada de tipuri de costume de Halloween, ceea ce inseamna ca veti vedea o gramada de haine de monstru, haine de zombie, haine de politist, haine de joker, haine de vampir sau o gramada de alte haine de mecanic, doctor, farmacist sau conductor de tren.

Fiecare piesa pe care o selectati trebuie sa se potriveasca in ideea de costum pentru fiecare dintre cele trei personaje din Cei 6 Supereroi, iar noi suntem siguri ca Baymax se va distra de minune si va arata extraordinar, astfel diferite alte jocuri pentru copii vor fi gata sa apara pe site-ul nostru in cel mai scurt timp. Distractie placuta!

 

Big Max Halloween Fericit

Cum se joaca Big Max Halloween Fericit?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.