Academia de Agenti

📅23.10.2020, jucat de: 707 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Academia de Agenti?

Aici pe site-ul nostru, o sa gasiti incepand de astazi Academia de Agenti, un joc pentru copii extrem de interesant si de distractiv, in care dragi copii o sa vedeti ca trebuie sa treceti cu bine alaturi de micii copii de pe site-ul nostru prin cea mai noua Academie de Agenti.

Voi dragi copii o sa folositi MOUSE-ul pe toata durata acestui joc, in care dragi copii o sa vedeti ca trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa va creati primul vostru baiat sau fata agent care sa incerce sa termine academia cu bine, iar pentru asta trebuie sa folositi mouse-ul si sa reusiti sa treceti prin toate cele patru nivele.

In primul nivel, voi dragi copii trebuie sa incepeti sa va personalizati agentul din academie, astfel ca trebuie sa incepeti sa ii selectati tipul de coafura, culoarea parului, culoarea pielii, forma ochilor dar si tipul de ochelari pe care agentul sa le poarte.

In al doilea nivel, trebuie sa ajutati agentul sa isi selecteze tipul de costumatie pe care urmeaza sa o poarte in academie, iar voi o sa aveti un costum albastru clasic, un costum elegant de culoare verde cu papion, o vestimentatie eleganta si sport in acelasi timp cu blugi, tricou si vesta, dar si un costum sport cu cravata si camasa.

In al treilea nivel, voi dragi copii o sa aveti un aparat amuzant cu o clema mare si puternica, pe care trebuie sa o folositi pentru a fi siguri ca in cel mai scurt timp, voi dragi copii o sa vedeti ca trebuie sa folositi MOUSE-ul sa selectati robotul sa va ia arma pe care urmeaza sa o folositi, iar in ultimul nivel, o sa ajungeti sa va antrenati ca fiind cei mai buni agenti din academie. Distractie placuta!

 

Academia de Agenti

Cum se joaca Academia de Agenti?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.