Turnul cu Monstrii

📅22.10.2020, jucat de: 534 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Turnul cu Monstrii?

Cele mai noi jocuri pentru copii pot fi gasite aici pe site-ul nostru, iar voi o sa gasiti astazi jocul Turnul de Monstrii, pe care il puteti gasi in special in categoria de jocuri de Halloween, in care trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, sa ajungeti sa acumulati puncte cat mai multe reusind sa creati cel mai mare turn de monstrii de pe site-ul nostru.

Pentru ca este Halloween-ul in curand, aici pe site-ul nostru o sa gasiti din ce in ce mai multe jocuri pentru copii pe care le puteti incerca si pe telefon, tableta, laptop sau calculator gratuit. Astazi, o sa vedeti ca ne dorim sa avem impreuna unul dintre cele mai inalte turnuri de monstrii de pe site-ul nostru, ceea ce inseamna ca trebuie sa fiti foarte atenti si bine pregatiti pentru a fi siguri ca o sa ajungeti plasati fiecare "etaj" cu monstrii.

Trebuie sa folositi MOUSE-ul pentru a elibera fiecare etaj monstru, deoarece o sa vedeti ca fiecare dintre aceste etaje va fi in partea de sus a imagini si se va misca dintr-o parte in alta pentru a fi siguri ca voi dragi copii o sa puteti sa il eliberati in momentul potrivit.

Este foarte important ca voi dragi copii sa mentineti etajele cu monstrii cat mai multe in mijloc, astfel incat turnul vostru sa fie cat mai drept si sa aiba o stabilitate cat mai mare. Nu este usor deloc, deoarece dragi copii o sa vedeti ca etajele vor avea diferiti monstrii, de diferite culori si de diferite marimi, astfel ca trebuie sa fiti foarte atenti pentru a fi siguri ca o sa reusiti sa plasati fiecare etaj fie el mare sau mic perfect si sa nu va rasturnati turnul.

In momentul in care etajul pe care il plasati se potriveste perfect cu cel dinainte veti acumula doua puncte in plus, in rest, fiecare etaj plasat fara ca turnul sa cada veti primi 1 punct, astfel ca trebuie sa fiti foarte atenti si sa vedeti cum puteti sa aveti cel mai mare turn pana la finalul acestui joc online de baieti. Distractie placuta!

 

Turnul cu Monstrii

Cum se joaca Turnul cu Monstrii?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.