BFF Cumparaturi de Sifonier

📅21.10.2020, jucat de: 819 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul BFF Cumparaturi de Sifonier?

In cel mai nou joc online cu printese, voi dragi copii o sa va intalniti alaturi de Mica Sirena, Rapunzel si Anna din Regatul de Gheata, care dragi copii o sa vedeti ca vor dori sa arate cat mai bine, iar voi trebuie sa le ajutati sa isi gaseasca noi haine pe care sa le puna in dulap.

Trebuie sa mergeti la cumparaturi alaturi de cele trei printese Disney, astfel ca trebuie sa fiti foarte creative si sa fiti sigure ca in cel mai scurt timp, Mica Sirena, Rapunzel din Tangled si Anna din Frozen 2 vor avea un dulap nou plin cu hainele cele mai dragute, cele mai interesante si cele mai moderne din 2020, lucru care o sa le faca extrem de fericite.

Voi dragi copii trebuie sa ajutati fiecare printesa Disney pe rand, astfel ca o sa vedeti ca primul pas pe care trebuie sa il faceti este sa goliti putin din dulapurile printeselor care sunt deja pline cu haine dragute, pentru a face loc celor noi in trend. Pentru asta, Anna, Ariel si Rapunzel vor folosi o aplicatie speciala.

Folosind MOUSE-ul, trebuie sa incepeti cu Mica Sirena si sa fiti siguri ca ii puteti intra in dulapul virtual de pe aplicatie si sa luati fiecare vestimentatie veche la care sa renuntati, dupa care sa incepeti sa cautati noile vetimentatii 2020 pe care printesa voastra preferata sa le poarte. Anna si Rapunzel vor dori sa faca exact acelasi lucru.

Veti vedea ca fiecare printesa Disney are un buget limitat de a-si cumpara haine noi si cat mai dragute, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa le ajutati pe fiecare sa isi vanda din hainele vechi, astfel vor reusi sa faca din nou bani pentru cumparaturi fashion. Distractie placuta!

 

BFF Cumparaturi de Sifonier

Cum se joaca BFF Cumparaturi de Sifonier?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.