Power Rangers Beast Morphers

📅20.10.2020, jucat de: 649 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Power Rangers Beast Morphers?

Un joc online 3D apare astazi aici pe site-ul nostru si face parte din categoria de jocuri cu Power Rangers. Acesta este un nou joc de lupte, de aventura si de baieti pe care il puteti juca gratuit alaturi de supereroii vostri preferati si o sa puteti sa acumulati o gramada de puncte.

Voi dragi copii o sa vedeti ca in acest joc, personajele Power Rangers au pregatit pentru voi o gramada de provocari interesante, in care trebuie sa fiti extrem de atenti si de bine pregatiti, deoarece este un joc de lupte in care trebuie sa va protejati avatarul Power Rangers cu orice pret.

Trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, sa ajungeti sa vedeti cum o sa reusiti sa va protejati in acest joc luptand folosind MOUSE-ul. Trebuie sa vedeti cum folosind mouse-ul si apasand click stanga pentru o durata mai lunga de timp, o sa reusiti sa aveti o lovitura din ce in ce mai puternica.

Inamicii vostri vor intra in zona voastra delimitata cu un cerc verde si unu albastru, iar in momentul in care luptatorii 3D vor intra in cerc, veti avea posibilitatea sa ii atacati si sa castigati lupta avand cele mai puternice lovituri si sa fiti siguri ca o sa reusiti sa evitati fiecare atac al inamicilor Power Rangers, astfel o sa puteti sa iesiti invingatori pana la finalul jocului.

Suntem siguri ca o sa va distrati de minune si o sa vedeti cum diferite alte jocuri 2020 de baieti si jocuri de aventura vor fi gata sa apara in categoria de jocuri cu Power Rangers pe care sa le jucati gratuit alaturi de toti prietenii vostri si o sa intalniti multe alte jocuri 3D de baieti in cautarea voastra. Distractie placuta!

 

Power Rangers Beast Morphers

Cum se joaca Power Rangers Beast Morphers?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.