Sequin Tops Fashion

📅20.10.2020, jucat de: 657 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Sequin Tops Fashion?

Unul dintre cele mai noi jocuri cu printese Disney este Sequin Tops Fashion, un joc pentru fete, in care o sa va intalniti alaturi de o gramada de personaje cunoscute, precum Moana, Merida, Elsa, Anna sau Mulan, pe care trebuie sa le ajutati sa arate cat mai bine.

Aceasta noua provocare fashion vine alaturi de diferite haine noi pe care suntem siguri ca o sa le adorati, deoarece fetele si printesele Disney de pe site-ul nostru mereu pregatesc o gramada de haine fashion, haine in trend dar si machiaje dintre cele mai colorate si cu modele interesante, iar voi trebuie sa le selectati si sa le alegeti perfect pentru fiecare printesa in parte.

In acest joc, o sa vedeti ca trebuie sa folositi MOUSE-ul sa va jucati, insa puteti sa incercati jocul si pe telefon si pe tableta online si sa va jucati doar cu degetul. Trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa creati vestimentatii extrem de interesante numite Sequin, astfel ca trebuie sa fiti foarte creativi pentru ca printesele sa arate cat mai bine.

O sa gasiti o gramada de top-uri sau bluze, tricouri, camasi si jachete Sequin extrem de dragute si de interesante pe care printesele sa le poarte, insa alaturi de aceste obiecte vestimentare, voi dragi copii o sa vedeti cum printesele vor avea nevoie de o gramada de rochii, fuste scurte, fuste lungi, blugi eleganti sau chiar si pantaloni eleganti.

Alaturi de hainele noi, printesele Disney vor avea nevoie de coafuri noi, machiaje dar si accesorii extrem de interesante, iar voi o sa vedeti cum Moana, Merida, Anna, Mulan sau Elsa vor arata foarte bine si ele vor reveni pe site-ul nostru alaturi de o gramada de alte jocuri Disney pe care sa le jucati gratuit chiar si pe telefon si pe tableta online. Distractie placuta!

 

Sequin Tops Fashion

Cum se joaca Sequin Tops Fashion?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.