Racecar Master

📅19.10.2020, jucat de: 2066 ori, voturi: 73

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Racecar Master?

Avem pregatite o gramada de jocuri 3D cu masini, insa jocul Racecar Master este unul dintre cele mai interesante si dintre cele mai noi aparute la noi pe site, iar voi il puteti incerca pana si pe telefon si pe tableta online.

In acest joc de baieti, voi dragi prieteni o sa vedeti cum am adus o super provocare de baieti si de indemanare, in care trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, sa fiti siguri ca o sa puteti sa va conduceti masina 3D de curse cat mai bine, astfel incat sa fiti primii concurenti care ajung la linia de finish.

Pentru a va controla masina 3D, trebuie sa folositi MOUSE-ul si click stanga in special. Voi dragi copii o sa vedeti ca acesta este un nou joc online cu masini de curse special, in care o sa folositi doar frana si acceleratia. Trebuie sa fiti insa foarte atenti, deoarece trebuie sa castigati si sa fiti siguri ca reusiti sa evitati fiecare pericol.

Fiecare cursa 3D cu masini rapide din acest joc va fi diferita, iar voi trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti ca in cel mai scurt timp, sa franati si sa accelerati in momentul in care o sa aveti in fata un obstacol pe care daca il atingeti o sa vedeti ca veti exploda si jocul se termina.

La finalul fiecarei curse, daca reusiti sa fiti pe primul loc, o sa vedeti ca puteti sa acumulati o gramada de puncte si de bani, pe care ii puteti folosi pentru a fi siguri ca o sa ajungeti sa cumparati o gramada de alte masini 3D pe care sa le folositi in aceste curse. Distractie placuta!

 

Racecar Master

Cum se joaca Racecar Master?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.