Fete pe TikTok vs Likee

📅19.10.2020, jucat de: 2444 ori, voturi: 29

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Fete pe TikTok vs Likee?

Fete pe TikTok vs Likee este cel mai nou joc online de fete, pe care dragi copii il puteti juca gratuit pe telefon si pe tableta alaturi de doua personaje Disney extrem de cunoscute si de dragute.

Voi dragi copii o sa vedeti ca cele doua personaje Disney sunt Miraculos Buburuza si printesa Pocahontas, iar voi dragi copii o sa vedeti cum puteti sa o ajutati pe fiecare dintre cele doua fete sa isi gaseasca diferite vestimentatii dragute dar si machiaje noi, coafuri si accesorii pe care sa le poarte atat pe TikTok cat si pe Likee.

Cele doua aplicatii de social media sunt foarte diferite, iar voi dragi copii trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa le ajutati pe Miraculos Buburuza si Pocahontas sa devina din ce in ce mai populare pe fiecare dintre ele, iar pentru asta trebuie sa arate cat mai bine.

Veti vedea cum in cel mai scurt timp, trebuie sa gasiti o varietate de haine diferite precum tricouri moderne, fuste interesante, rochii dragute, bluze cu diferite culori dar si o gramada de accesorii interesante precum agrafe de par sau bendite.

Voi dragi copii o sa vedeti cum diferite alte jocuri pentru fete vor fi gata sa apara alaturi de Pocahontas sau Miraculos Buburuza, iar noi vi le vom arata cat de repede aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

 

Fete pe TikTok vs Likee

Cum se joaca Fete pe TikTok vs Likee?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.