Disney Junior Pregatiti pentru Scoala Potiuni

📅09.10.2020, jucat de: 1445 ori, voturi: 5

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Disney Junior Pregatiti pentru Scoala Potiuni ?

Vampirina se intoarce astazi dragi copii aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde a pregatit pentru voi o noua provocare Disney Junior, in care o sa vedeti ca trebuie sa o ajutati pe micuta fata vampir sa creeze unele dintre cele mai interesante potiuni magice pe care sa le foloseasca in acest joc.

Voi dragi copii o sa vedeti ca acesta este un nou joc Disney Junior Pregatiti pentru Scoala, un joc pentru copii de toate varstele in care suntem siguri ca o sa va distrati. Vampirina este personajul principal, iar voi dragi copii o sa vedeti ca ea a adus pentru voi o noua carte cu vraji pe care isi doreste sa o citeasca si din care vrea sa incerce cat mai multe vraji noi de transformare.

Buna voastra prietena de pe Disney Junior isi doreste sa fie cat mai bine pregatita pentru cand termina scoala de magie, astfel ca trebuie sa o ajutati sa selecteze o gramada de ingrediente magice pe care le veti gasi in camera de magie, dupa care sa le puneti in vasul care fierbe pentru a crea o noua potiune magica.

Alaturi de Vampirina, trebuie sa amestecati fiecare ingredient magic din aceasta potiune pana cand ea este pregatita, iar pentru asta trebuie sa folositi MOUSE-ul, pe toata durata jocului atat pentru a selecta ingredientele cat si pentru a amesteca in potiunea magica pana in momentul in care o sticla verde va iesi dintr-un nor de fum magic.

Suntem siguri ca o sa va distrati alaturi de Vampirina in acest joc pentru copii, iar voi dragi copii o sa vedeti cum in cel mai scurt imp, o sa fiti Pregatiti de Scoala alaturi de aceste micute personaje Disney Junior, iar voi dragi copii o sa vedeti cum diferite alte jocuri speciale pentru copii vor fi gata sa apara pe site-ul nostru in cel mai scurt timp. Distractie placuta!

 

Disney Junior Pregatiti pentru Scoala Potiuni

Cum se joaca Disney Junior Pregatiti pentru Scoala Potiuni ?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.