Sirena Aventura Magica

📅06.10.2020, jucat de: 1056 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Sirena Aventura Magica?

Intrati si astazi dragi copii aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde incercam sa aducem si astazi o super provocare Nickelodeon cu Dora Exploratoarea pe care voi dragi copii o sa vedeti cum puteti sa terminati o noua provocare pentru copii cu sirene, in care suntem siguri ca o sa va distrati.

Veti vedea ca Dora Exploratoarea este personajul principal iar ea isi doreste din nou sa fie o adevarata sirena, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti ca in cel mai scurt timp, sa puteti sa o ajutati pe buna voastra prietena sa ajunga cat mai departe si sa acumuleze foarte multe puncte.

Acesta este un nou joc 2020 cu obiecte ascunse si cu sirene, in care o sa vedeti ca Dora Exploratoarea trebuie sa foloseasca MOUSE-ul si sa ajunga pe plaja, unde o sa vedeti ca trebuie ca alaturi de prietena voastra sa urmariti o lista de obiecte si sa fiti siguri ca o sa le gasiti in gropile ascunse din nisipul de pe plaja.

Fiecare obiect pe care il gasiti o sa va duca cu un pas mai aproape sa ajungeti cu Dora in ocean si sa reusiti sa acumulati foarte multe puncte fiind siguri ca o sa puteti sa o transformati pe Dora in sirena si sa continuati aceasta noua aventura Nickelodeon de pe site-ul nostru. Distractie placuta!

Sirena Aventura Magica

Cum se joaca Sirena Aventura Magica?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.