Doctor Dentist pentru Copii 2

📅06.10.2020, jucat de: 1552 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Doctor Dentist pentru Copii 2?

Astazi aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, o sa gasiti jocul Doctor Dentist pentru Copii 2, in care o sa munciti din greu sa deveniti cei mai buni dentisti de pe site-ul nostru pentru toti copii si pentru toate animalutele de pe site-ul nostru, astfel ca o sa reusiti sa jucati jocul si pe telefon si pe tableta online.

Voi dragi copii o sa vedeti ca in clinica voastra stomatologica, o sa aveti pentru inceput trei pacienti draguti si interesanti, iar voi trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa le ingrijiti fiecare problema dentara, astfel incat ei sa nu mai aiba nici un dinte stricat, nici o carie si sa aiba o dantura curata si cat mai sanatoasa.

Pentru inceput, o sa vedeti ca puteti sa selectati unul dintre cei trei pacienti care vor fi o fata leopard, un raton si un crocodil. Fiecare dintre acesti trei pacienti vor avea diferite probleme la dinti, iar voi trebuie sa folositi MOUSE-ul sa va jucati si sa incepeti sa detectati fiecare problema din gura pacientilor si sa incepeti sa le reparati, astfel incat pacientii vostri sa fie din nou sanatosi si fericiti.

O sa aveti pregatite o gramada de ustensile speciale de dentisti, iar voi trebuie sa reusiti sa va spalati pacientii pe dinti cu pasta de dinti speciala si o periuta foarte puternica. Odata ce aveti dintii curati, o sa vedeti ca trebuie sa scoateti cu clestele medical fiecare dintre stricat sau spart care provoaca durere.

Pasul urmator pentru a avea o dantura perfecta va fi sa implantati dinti noi cat mai draguti si mai sanatosi pentru ca dantura copiilor animale sa fie completa si sanatoasa astfel incat sa poata manca din nou dulciuri asa cum isi doresc, iar voi o sa puteti sa acumulati experienta si sa deveniti cei mai buni doctori dentisti pentru copii si pentru animale de pe site-ul nostru. Distractie placuta!

 

Doctor Dentist pentru Copii 2

Cum se joaca Doctor Dentist pentru Copii 2?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.