Backgammon

📅05.10.2020, jucat de: 1599 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

Descrierea jocului Backgammon

Jocul Backgammon apare astazi aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde dragi prieteni incercam sa aducem pentru voi unele dintre cele mai interesante provocari si jocuri pentru adulti pe care voi sa le jucati chiar si in 2 jucatori online gratuit.

Voi dragi copii o sa vedeti cum am pregatit pentru voi o super provocare de baieti, in care trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa acumulati cat mai multe puncte jucand table alaturi de prietenii vostri sau impotriva calculatorului.

Jocul poate sa fie jucat si in 2 jucatori, astfel ca trebuie sa fiti foarte bine pregatiti. Regulile jocului Backgammon sunt la fel ca cele pentru table, astfel ca o sa vedeti ca in fiecare runda trebuie sa dati cu zarul, iar numarul de pe zar trebuie sa folositi piesele albe sau negre si sa le mutati in spatiile libere pentru a ajunge cat mai repede in partea stanga si sa fiti siguri ca o sa reusiti sa fiti jucatorul care ramane fara piese pe tabla primul.

Trebuie sa aveti si noroc in momentul in care aruncati cu zarul, insa suntem siguri ca o sa va distrati de minune si o sa ajungeti ca in cel mai scurt timp, sa va descurcati din ce in ce mai bine in acest joc in 2.

Gasiti multe alte jocuri pentru adulti si jocuri de noroc aici pe site-ul nostru, iar voi puteti sa deveniti cei mai buni jucatori si sa gasiti o gramada de alte jocuri 2020 de table si backgammon pe care sa le jucati gratuit alaturi de toti prietenii vostri. Distractie placuta!

Backgammon

Cum se joaca Backgammon?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.

Cum ti s-a parut jocul?

Acest joc nu are nici un comentariu adaugat! Fii tu primul care lasa un comentariu!