Elsa Masina de Inghetata

📅05.10.2020, jucat de: 895 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Elsa Masina de Inghetata?

Suntem foarte fericiti sa va revedem aici pe site-ul nostru, unde am pregatit pentru voi o super provocare numita Elsa Masina de Inghetata, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa o ajutati pe printesa Regatul de Gheata pentru a avea unele dintre cele mai delicioase portii de inghetata de pe site-ul nostru.

Voi dragi copii trebuie sa folositi MOUSE-ul pana la finalul acestui joc, ceea ce nu va fi usor deloc, insa suntem siguri ca pana la final, o sa reusiti sa creati si sa gatiti cele mai delicioase portii de inghetata din diferite arome si cu diferite forme, pe care sa le aveti in masina si sa reusiti sa le impartiti tuturor copiilor si printeselor Disney de pe site-ul nostru.

Nu o sa fie usor deloc, insa suntem siguri ca pana la finalul acestui joc, o sa reusiti sa vedeti cum printesa Disney va fi imbracata ca un bucatar cofetar adevarat, ceea ce inseamna ca trebuie sa fiti foarte creativi si sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa puteti sa selectati ce inghetata sa gatiti pentru clientii vostri de la masina.

Trebuie sa folositi MOUSE-ul pentru a selecta inghetata, dupa care o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa vedeti cum puteti sa ajungeti sa gasiti ingrediente precum arome de ciocolata, aroma de vanilie, aroma de capsuni sau de alte tipuri de fructe si o sa puteti sa decorati inghetata chiar si cu toping-uri de ciocolata sau de fructe, dulciuri, biscuiti si diferite alte tipuri de dulciuri delicioase. Distractie placuta!

Elsa Masina de Inghetata

Cum se joaca Elsa Masina de Inghetata?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.