Unchiul Bunic Stele Ascunse

📅30.09.2020, jucat de: 952 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Unchiul Bunic Stele Ascunse?

Cele mai distractive jocuri 2020 cu Unchiul Bunic sau cu Uncle Grandpa pot fi gasite chiar aici pe site-ul nostru, unde dragi prieteni incercam sa va distram in fiecare zi, iar astazi va asteptam alaturi de noul joc Unchiul Bunic Stele Ascunse in care trebuie sa fiti foarte rapizi si atenti pentru a avea cel mai mare punctaj.

Acesta este un nou joc online de indemanare, in care Unchiul Bunic si prietenii sai de pe Cartoon Network se intorc si au pregatit pentru voi o super provocare cu stele ascunse, iar voi trebuie sa fiti atenti si rapizi, astfel incat in cel mai scurt timp, folosind MOUSE-ul, o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa puteti sa il ajutati pe Unchiul Bunic sa gaseasca fiecare stea de care are nevoie.

Veti gasi trei nivele diferite in aceasta provocare, iar voi dragi copii trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa acumulati o gramada de puncte, insa pentru asta trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti ca alaturi de Unchiul Bunic, folosind MOUSE-ul, o sa puteti sa verificati fiecare coltisor din imaginile Cartoon Network si sa apasati pe stelele pe care le depistati.

Fiecare nivel va avea 10 stele ascunse, insa timpul vostru va fi din ce in ce mai putin, astfel incat sa fie o provocare cat mai mare pentru voi. Nu va fi usor deloc, insa trebuie sa fiti siguri ca pana la finalul acestei noi provocari de baieti, o sa reusiti sa acumulati puncte si sa il ajutati pe Unchiul Bunic sa gaseasca stelele ascunse pana la finalul timpului. Distractie placuta!

 

Unchiul Bunic Stele Ascunse

Cum se joaca Unchiul Bunic Stele Ascunse?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.