Bebelusa Elsa Doctor de Maini

📅27.09.2020, jucat de: 822 ori, voturi: 8

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Bebelusa Elsa Doctor de Maini?

O sa fiti din nou doctori aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde dragi copii va asteptam astazi alaturi de un nou joc 2020 cu Regatul de Gheata, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa o ajutati pe bebelusa Elsa sa se simta din ce in ce mai bine in cel mai scurt timp.

In acest joc pentru copii, o sa vedeti ca Elsa din Regatul de Gheata este doar un bebelus si este personajul principal, iar ea vine in cabinetul vostru medical deoarece are nevoie de ajutorul vostru sa scape de orice problema pe care o are la mana, iar voi trebuie sa folositi MOUSE-ul pentru a reusi sa incepeti sa ii ingrijiti problemele medicale.

Trebuie sa fiti foarte atenti, deoarece o sa vedeti ca mana lui bebelusa Elsa este foarte grav ranita, ea va avea o gramada de mici umflaturi, lovituri dureroase, microbi si bacterii care risca sa se infecteze, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa indepartati toate problemele si sa o ajutati pe Elsa sa fie din nou sanatoasa.

Pentru inceput, trebuie sa folositi o penseta speciala pentru a fi siguri ca o sa reusiti ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa luati toate obiectele ascutite din mana lui Elsa. Veti gasi o gramada de crengute si ace care o fac pe Elsa sa fie in dureri, iar voi trebuie sa le luati cu MOUSE-ul pe fiecare pentru a reusi sa incepeti tratamentul de piele.

Nu este usor deloc, insa trebuie sa ii dezinfectati mana lui Elsa folosind dezinfectanti, tratamente de piele si medicamente speciale care o va lasa pe Elsa sa aiba o mana curata, cu piele moale si sanatoasa. Distractie placuta!

Bebelusa Elsa Doctor de Maini

Cum se joaca Bebelusa Elsa Doctor de Maini?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.