Curse Mania in Trafic cu ATV

📅20.09.2020, jucat de: 845 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Curse Mania in Trafic cu ATV?

Bine v-am regasit dragi copii aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde incercam mereu sa aducem unele dintre cele mai interesante si cele mai dragute jocuri pentru copii, pe care sa le jucati gratuit din categoriile voastre preferate, precum jocuri cu ATV.

Astazi, va asteptam alaturi de o super provocare de curse cu ATV-uri 3D, pe care o sa le controlati folosind tastele SAGETI de pe tastatura, iar voi dragi copii o sa ajungeti sa participati la o gramada de curse 3D cu ATV, si diferite provocari 3D in care o sa conduceti aceste ATV-uri pentru a fi siguri ca o sa ajungeti sa fiti cei mai buni soferi de pe site-ul nostru.

Nu este usor deloc, deoarece veti avea o gramada de oponenti foarte buni, pe care trebuie sa ii depasiti in fiecare cursa 3D cu ATV, iar pentru asta trebuie sa fiti concentrati pe toata durata acestui joc. O sa vedeti ca veti incepe cu un ATV 3D de culoare albastra, insa veti putea deschide multe alte tipuri de ATV-uri de diferite culori daca aveti destui bani.

Voi dragi copii o sa vedeti ca puteti sa obtineti bani in fiecare nivel facand drifturi, mergand cu viteza si daca reusiti sa depasiti alti jucatori si piloti de ATV 3D, astfel o sa puteti ca in cel mai scurt timp, o sa deveniti cei mai buni jucatori si veti vedea cum diferite alte provocari pentru copii vor fi gata sa apara pe site-ul nostru in cel mai scurt timp. Distractie placuta!

Curse Mania in Trafic cu ATV

Cum se joaca Curse Mania in Trafic cu ATV?

Jucati-va folosind tastele SAGETI.