Barbie Ingrijire Faciala

📅17.09.2020, jucat de: 1212 ori, voturi: 5

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Barbie Ingrijire Faciala?

Barbie se intoarce dragi copii chiar aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde incercam sa aducem pentru voi unele dintre cele mai dragute si cele mai frumoase jocuri pentru fete, pe care voi le puteti incerca si pe telefon si pe tableta online.

Acesta este un nou joc pentru fete, in care papusa Barbie doreste sa fie cea mai frumoasa fata de pe site-ul nostru, iar voi trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa creati unele dintre cele mai placute si cele mai puternice tratamente faciale.

Veti vedea cum astazi, prietena voastra Barbie, are probleme la fata, deoarece are o infectie in sange, iar voi trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa o ajutati pe Barbie sa scape de toate cosurile si de toate micutele bubite de pe fata folosind creme si tratamente faciale.
Trebuie sa reusiti sa dati fiecare crema cu apa si sa o spalati pe Barbie pe fata, dupa care o sa vedeti cum Barbie va arata foarte bine si o sa vedeti cum papusa voastra preferata se va intoarce aici pe site-ul nostru alaturi de unele dintre cele mai dragute si cele mai moderne jocuri pentru fete pe care voi sa le jucati gratuit.

Barbie va avea nevoie si de o coafura noua, astfel ca trebuie sa reusiti ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa faceti alegerile potrivite, iar noi vom aduce multe alte provocari cu Barbie si restul personajelor papusi de pe site-ul nostru. Distractie placuta!

Barbie Ingrijire Faciala

Cum se joaca Barbie Ingrijire Faciala?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.