Super Mario Bros Riders

📅17.09.2020, jucat de: 1230 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Super Mario Bros Riders?

Va veti distra de minune astazi dragi copii aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde o sa vedeti ca am adus o super provocare pentru copii in care Mario este personajul principal si o sa il ajutati sa acumuleze cat mai multe puncte in cea mai noua aventura a sa.

In aceasta aventura, o sa vedeti cum Super Mario este personajul principal si trebuie sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa puteti sa acumulati puncte ajungand cat mai departe, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca pana la finalul jocului, o sa reusiti sa il controlati pe Mario folosind mouse-ul, astfel o sa fiti cei mai buni jucatori de pe site-ul nostru.

Chiar daca nu o sa fie usor deloc, voi dragi copii trebuie sa ajungeti cat mai departe si sa reusiti sa colectati cat mai multe monede de aur, astfel ca trebuie ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa aveti cel mai mare punctaj terminand fiecare aventura si o sa vedeti cum puteti sa deveniti cei mai buni jucatori alaturi de Super Mario.

Trebuie sa sariti peste fiecare obstacol, astfel incat sa il mentineti in siguranta atat pe Mario cat s pe dinozaurul sau pe care il va calari pe durata acestui joc online de baieti, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti sa distrugeti chiar si inamicii lui Mario, pe care ii veti vedea pe durata aventurii.

Veti vedea ca vor fi o gramada de ciupercute, plante carnivore care scuipa foc dar si lava arzatoare pe care trebuie sa o evitati si sa fiti siguri ca pana la finalul acestui joc de baieti, o sa ajungeti sa terminati fiecare nivel si sa gasiti o gramada de alte jocuri 2020 cu Mario. Distractie placuta!

Super Mario Bros Riders

Cum se joaca Super Mario Bros Riders?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.