Elsa Insarcinata de Ingrijit

📅12.09.2020, jucat de: 1136 ori, voturi: 4

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Elsa Insarcinata de Ingrijit?

Un nou joc pentru fete este gata sa apara aici pe site-ul nostru, iar voi dragi copii o sa vedeti ca este un nou joc cu doctori si cu bebelusi, in care printesa voastra preferata este personajul principal, iar voi trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa o ajutati sa nasca.

Aceasta noua provocare pentru fete face parte din categoria de jocuri cu Regatul de Gheata, iar voi dragi copii o sa vedeti cum am adus pentru voi o super provocare pentru fete, in care printesa Elsa este insarcinata si este gata sa aiba un bebelus Disney, insa are nevoie de ajutorul vostru sa se ingrijeasca foarte bine si sa fie sanatoasa.

Voi dragi copii o sa vedeti cum printesa Disney va avea nevoie de ajutorul vostru sa arate cat mai bine, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa fiti doctori foarte buni si o sa reusiti sa vedeti cum Elsa va fi sanatoasa alaturi de bebelusul sau.

Trebuie sa folositi mouse-ul in acest joc, astfel incat in cel mai scurt timp, sa reusiti sa ii diagnosticati fiecare problema a printesei Disney si sa fiti siguri ca o sa puteti ca in cel mai scurt timp, sa ajungeti sa o ajutati pe Elsa sa aiba un bebelus santos.

Pentru asta insa, trebuie sa fiti doctori foarte buni, sa folositi ustensilele si sa examinati atat mamica Disney cat si noul bebelus Frozen de pe site-ul nostru. Fiecare aparat si medicament pe care doriti sa il folositi va putea fi controlat folosind mouse-ul. Distractie placuta!

Elsa Insarcinata de Ingrijit

Cum se joaca Elsa Insarcinata de Ingrijit?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.