Petrecere in Pestera

📅10.09.2020, jucat de: 510 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Petrecere in Pestera?

Va aducem mereu aici pe site-ul nostru ajocuri.ro unele dintre cele mai interesante si cele mai distractive jocuri online, iar astazi, o sa vedeti ca am pregatit o super provocare de imbracat, de machiat si de coafat, in care o sa va intalniti alaturi de patru fete foarte dragute.

Aceste fete vin dintr-o vreme preistorica, pe cand inca existau dinozauri si creaturi mari si fioroase, insa ele incearca sa fie la fel de draguta ca si fetele din 2020, astfel ca astazi ele vor avea nevoie de ajutorul vostru sa arate cat mai bine, iar voi trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa faceti alegerile potrivite pentru ca fetele sa arate cat mai bine si o sa vedeti cum ele se vor intoarce alaturi de noi jocuri pentru fete.

Voi trebuie sa ajutati cele patru fete preistorice sa se pregateasca pentru prima lor petrecere in pestera, astfel ca trebuie sa fiti foarte atenti si foarte bine pregatiti, astfel incat in cel mai scurt timp, sa gasiti o gramada de haine, machiaje, coafuri si accesorii catm ai interesante si dragute pe care sa le poarte la petrecere.

Nu va fi usor deloc, insa suntem siguri ca o sa va distrati si o sa ajungeti sa vedeti cum noua petrecere in pestera va fi plina de haine colorate, coafuri colorate sustinute de flori si de oase de dinozaur dar si de mici animalute care se vor plimba prin pestera pentru a-si proteja stapanele. Distractie placuta!

 

Petrecere in Pestera

Cum se joaca Petrecere in Pestera?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.