Tom si Jerry Scari Muzicale

📅07.09.2020, jucat de: 2187 ori, voturi: 7

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Tom si Jerry Scari Muzicale?

Unele dintre cele mai interesante jocuri pentru copii cu Tom si Jerry apar chiar aici pe site-ul nostru, iar voi o sa vedeti cum am adus astazi o super provocare Boomerang, in care o sa aveti ocazia sa creati o gramada de mici melodii pentru copii.

Veti vedea ca Tom si Jerry vin alaturi de Spike astazi, care isi doresc sa creati impreauna o gramada de melodii pentru copii, astfel ca trebuie sa folositi mouse-ul si sa fiti foarte creativi, astfel incat sunetele pe care le puneti laolalta, vor crea o gramada de melodii extrem de interesante pe care voi sa le vedeti doar pe Boomerang in viitoarele episoade.

O sa gasiti in acest joc diferite obiecte care vor scoate o gramada de sunete interesante, iar voi trebuie sa fiti siguri ca o sa le puteti aseza pe scari, astfel incat Tom sa calce pe ele in momentul in care il va urmari pe Jerry.

Fiecare melodie pe care o creati trebuie sa fie speciala, astfel ca trebuie sa fiti creativi si sa luati ce ati invatat cu o runda inainte despre fiecare sunet al fiecarui obiect, astfel melodia voastra de pe scarile muzicale va fi extrem de interesanta. Veti vedea ca puteti sa luati obiectele folosind mouse-ul si sa le asezati pe fiecare treapta a scarilor.

Personajele Boomerang se vor distra de minune alaturi de voi, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca pana la finalul jocului, o sa reusiti sa vedeti cum diferite alte jocuri interesante si distractive vor fi gata sa apara aici pe site-ul nostru in cel mai scurt timp, alaturi de Tom si Jerry. Distractie placuta!

 

Tom si Jerry Scari Muzicale

Cum se joaca Tom si Jerry Scari Muzicale?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.