Provocare cu Perne din Carantina

📅03.09.2020, jucat de: 606 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Provocare cu Perne din Carantina?

Jocul Provocare cu Perne din Carantina apare astazi aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde dragi copii incercam mereu sa va surprindem alaturi de cele mai dragute si cele mai interesante jocuri pentru fete, in care sa va intalniti alaturi de personajele voastre preferate.

Printese Disney va asteapta astazi intr-un numar cat mai mare sa le ajutati sa indeplineasca ultima provocare din carantina cauzata de Coronavirus, astfel ca astazi dragi copii o sa vedeti cum trebuie sa le ajutati pe Moana, Mulan, Cenusareasa si Elsa sa arate cat mai bine fiind imbracate doar intr-o perna.

Aceasta provocare fashion este extrem de interesanta, deoarece o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa puteti sa le ajutati pe fiecare sa gaseasca haine, machiaje, coafuri si accesorii care sa se potriveasca impreuna cu noua perna pe care ele urmeaza sa le imbrace. Pernele pe care le puteti selecta vor fi de diferite marimi, de diferite materiale si de diferite modele astfel ca o sa puteti sa faceti cate o alegere pentru fiecare printesa in parte.

Suntem siguri ca o sa va distrati de minune alaturi de cele patru printese Disney din acest joc online si o sa vedeti cum Mulan, Moana, Elsa si Cenusareasa vor avea o gramada de poze imbracate doar cu pernele albastre, perne cu puf sau perne cu diferite modele pe care si alte printese Disney sa inceapa sa le poarte pe timpul pandemiei de Coronavirus. Distractie placuta!

 

Provocare cu Perne din Carantina

Cum se joaca Provocare cu Perne din Carantina?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.