Angelo Rules Test

📅03.09.2020, jucat de: 1003 ori, voturi: 8

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Angelo Rules Test?

Unul dintre cele mai distractive jocuri online cu Angelo apare astazi aici pe site-ul nostru, iar voi o sa vedeti ca este un nou joc 2020 pentru copii 3D, in care o sa mergeti alaturi de Angelo prin scoala sa, unde trebuie sa ajungeti la fiecare dintre prietenii sai.

Va veti afla in mijlocul scolii alaturi de Angelo, iar voi dragi copii o sa vedeti cum pana la finalul acestui joc online de baieti, o sa reusiti sa acumulati foarte multe puncte, ceea ce inseamna ca trebuie sa folositi tastele SAGETI sau tastele A, S, W, D de pe tastatura sa ajungeti cat mai departe.

Fiecare din prietenii lui Angelo vor fi in parti diferite ale scolii, iar voi dragi prieteni trebuie sa il ajutati pe Angelo sa ajunga la ei cat mai repede si sa fiti siguri ca o sa puteti sa acumulati cat mai multe puncte. Nu va fi usor deloc, insa suntem siguri ca o sa va distrati si o sa reusiti sa vedeti cum o sa puteti sa ocoliti fiecare obstacol si fiecare pericol care poate sa va scada din puncte.

Pentru ca este un joc 3D, o sa va puteti misca pe harta oriunde doriti, insa trebuie sa fiti pregatiti, deoarece vor fi o gramada de profesori si camere de supraveghere de care trebuie sa va feriti. Nu o sa fie usor deloc, deoarece toti vor fi in miscare si voi trebuie sa ii evitati pana in momentul in care ajungeti la prietenul lui Angelo.

Fiecare nivel se va termina in momentul in care reusiti sa treceti din curtea scolii pe coridoare, de pe coridoare inapoi in curte si in momentul in care ii gasiti prietenii lui Angelo. Suntem siguri ca o sa va distrati de minune in acest joc 3D si ca o sa gasiti o gramada de alte jocuri cu Angelo pe care sa le jucati gratuit. Distractie placuta!

 

Angelo Rules Test

Cum se joaca Angelo Rules Test?

Jucati-va folosind tastele A, S, W, D sau tastele SAGETI.