Fata Draguta Carte de Colorat

📅01.09.2020, jucat de: 1134 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Fata Draguta Carte de Colorat?

Jocul Fata Draguta Carte de Colorat face parte din categoria de jocuri cu Dora, iar de astazi, o sa vedeti ca o puteti gasi chiar aici pe site-ul nostru, unde incercam sa aducem pentru voi unele dintre cele mai dragute si cele mai interesante jocuri pentru fete pe care sa le jucati gratuit chiar si pe telefon si pe tableta.

Dora si Boots se intorc astazi aici pe site-ul nostru, unde dragi prieteni o sa aveti ocazia sa vedeti cum puteti sa va distrati de minune, deoarece au pregatit o super provocare de colorat. Dora va dori ca impreuna cu voi, sa ajungeti sa creati o gramada de imagini interesante si sa fiti siguri ca o sa puteti sa va distrati colorand intreaga carte de colorat.

Voi dragi copii o sa vedeti cum Dora si Boots au pregatite patru imagini alb si negru, iar voi trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa ii ajutati si sa reuseasca ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa colorati toate patru imaginile cu cele mai interesante culori, astfel o sa ajungeti sa aveti o carte de colorat completa.

Fiecare dintre cele patru imagini cu Dora si Boots vor fi diferite, astfel ca trebuie sa folositi diferite culori in diferite locuri, pentru a face imaginile unice, lucru care o sa ii faca pe cei doi buni prieteni sa fie uimiti de creativitatea voastra si o sa vedeti cum diferite alte jocuri pentru copii. Distractie placuta!

 

Fata Draguta Carte de Colorat

Cum se joaca Fata Draguta Carte de Colorat?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.