Printese Mania Vanzarii in Curte

📅01.09.2020, jucat de: 643 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printese Mania Vanzarii in Curte?

Doar daca intrati aici pe site-ul nostru, voi dragi copii o sa vedeti cum am adus unele dintre cele mai interesante si cele mai dragute jocuri pentru fete pe care sa le jucati gratuit alaturi de personajele voastre preferate.

In acest joc Disney numit Printese Mania Vanzarii in Curte, un joc pentru fete, in care o sa vedeti cum o sa va distrati alaturi de printesele voastre preferate, care astazi vin alaturi de unele dintre cele mai dragute si cele mai moderne provocari. O sa participati astazi alaturi de Elsa, Anna, Ariel, Belle si Rapunzel sa faceti cumparaturi in curte.

In America, yard sales sau vanzarile din curte sunt extrem de populare, iar astazi printesele Disney isi doresc sa faca acelasi lucru aici pe site-ul nostru, astfel ca o sa vedeti cum fiecare dintre ele au pregatit pentru voi o mica curte si un mic stand de vanzari, unde le puteti cumpara hainele, accesoriile, pantofii sau chiar si bijuteriile pe care le-au purtat in jocurile trecute.

Voi dragi copii o sa vedeti cum printesele Disney vor avea fiecare cate un nivel de cumparaturi si de decorat, iar voi trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti ca in cel mai scurt timp, sa reusiti sa gasiti obiectele voastre preferate. Veti vedea ca odata ce ati inceput, fiecare printesa Disney va pregati un stand cu obiectele de care aveti nevoie.

Printesa Rapunzel are un stand plin cu haine elegante precum rochii de vara foarte colorate, printesa Belle va avea o gramada de pantofi si de bijuterii, Ariel si Anna vor avea la fel haine dragute si moderne dar si Elsa va avea o gramada de decoratii interesante si dragute pe care voi le puteti cumpara chiar in acest joc online de fete. Distractie placuta!

 

Printese Mania Vanzarii in Curte

Cum se joaca Printese Mania Vanzarii in Curte?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.