Printesa Fata Neko

📅17.08.2020, jucat de: 666 ori, voturi: 4

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printesa Fata Neko?

Astazi dragi copii o sa vedeti ca am pregatit pentru voi unul dintre cele mai interesante jocuri pentru fete numit Printesa Fata Neko, in care o sa va intalniti alaturi de doua fete si printese dragute pe care le ajutati sa arate cat mai bine.

Acesta este un nou joc online pentru fete, in care o sa vedeti cum puteti sa le ajutati pe ambele fete sa fie adevarate printese Neko. Voi dragi copii o sa puteti sa folositi mouse-ul pentru a le ajuta pe fete sa arate ca adevarate pisicute Neko pana la finalul jocului de imbracat, de machiat si de coafat.

In acest joc pentru fete, trebuie sa fiti foarte creativi, deoarece o sa vedeti cum in acest joc pentru fete, o sa ajungeti sa le ajutati pe cele doua printese sa isi gaseasca hainele potrivite pentru a fi siguri ca vor reusi sa ajungeti sa creati o vestimentatie completa de pisica.

Nu va fi usor, deoarece fetele vor avea nevoie de bluze cu pisicute, mici cordelute cu urechi de pisici dar si diferite cozi de pisica si o gramada de palmute de pisici pe care cele doua fete sa le poarte si astfel, vor deveni printese Neko aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

 

Printesa Fata Neko

Cum se joaca Printesa Fata Neko?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.