Stilul Artistic

📅11.08.2020, jucat de: 1107 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Stilul Artistic?

Jocul Stilul Artistic apare astazi aici pe site-ul nostru, unde dragi copii o sa vedeti ca o gramada de fete isi doresc sa arate cat mai bine, iar voi trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa fiti foarte creativi, deoarece o sa le ajutati pe fiecare sa aiba stilul artistic pregatit.

Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii o sa vedeti cum personaje foarte cunoscute precum Anna din Frozen, Harley Quinn din Super Eroinele DC, Moana si Aurora, care dragi copii isi doresc sa arate cat mai bine, veti reusi sa ajungeti sa gasiti o gramada de haine dragute, machiaje noi dar si coafuri si accesorii pe care le puteti gasi doar in acest joc online.

Voi dragi copii o sa vedeti cum personajele Disney isi doresc sa arate cat mai bine, deoarece trebuie sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa puteti sa gasiti vestimentatii dragute pentru fiecare fata, iar acestea vor fi unele artistice si o sa vedeti cum rochii, bluze, geci, pantaloni sau chiar si palarii.

Stilul artistic este diferit, astfel ca trebuie sa fiti foarte creativi si o sa puteti sa gasiti unele dintre cele mai colorate si cele mai interesante vestimentatii pentru fiecare personaj in parte. Anna, Moana, Aurora si Harley Quinn vor fi extrem de moderne si o sa vedeti cum diferite alte jocuri pentru fete vor fi pregatite pentru voi. Distractie placuta!

 

Stilul Artistic

Cum se joaca Stilul Artistic?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.