Fotbal cu Alvin si Veveritele Lovituri Libere

📅09.08.2020, jucat de: 1300 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Fotbal cu Alvin si Veveritele Lovituri Libere?

Un nou joc 3D de baieti este gata sa apara aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde dragi copii o sa vedeti ca am pregatit o super provocare pentru copii alaturi de Alvin si Veveritele, care isi doresc sa fie cei mai buni jucaotri de fotbal de pe site-ul nostru.

In acest joc online, voi dragi copii o sa vedeti ca Alvin si Veveritele au pregatit pentru voi o super provocare de baieti, un joc de fotbal in care o sa deveniti cei mai buni sportivi daca o sa ajungeti sa marcati cat mai multe goluri si sa fiti siguri ca o sa puteti sa acumulati o gramada de puncte.

Alvin este personajul principal din acest joc fotbal, iar voi o sa vedeti ca si Theodore si Simon vor fi prezenti, insa trebuie sa marcati cat mai multe goluri alaturi de Alvin, pentru a avea destul de multe puncte si sa fiti siguri ca o sa ajungeti sa ii deschideti si pe restul jucatorilor.

Trebuie sa va folositi mouse-ul in acest joc 3D, astfel incat in momentul potrivit, sa va selectati tinta unde doriti sa trageti la poarta cu mingea de fotbal, dar si puterea si unghiul pe care o sa il folositi, astfel o sa vedeti cum Alvin si Veveritele vor deveni cei mai buni jucatori de fotbal online chiar aici pe site-ul nostru in cel mai scurt timp.

Veti gasi o gramada de alte jocuri 2020 cu Alvin si Veveritele aici pe site-ul nostru, unde sa va distrati alaturi de toti prietenii vostri. Distractie placuta!

 

Fotbal cu Alvin si Veveritele Lovituri Libere

Cum se joaca Fotbal cu Alvin si Veveritele Lovituri Libere?

Jucati-va folosind MOUSE-ul si tasta SPACE.