Marinette si Prietenii Aquaform

📅09.08.2020, jucat de: 2846 ori, voturi: 21

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Marinette si Prietenii Aquaform?

Un nou joc pentru copii din categoria de jocuri cu Miraculos Buburuza si Motan Noir apare astazi aici pe site-ul nostru, iar voi dragi copii o sa vedeti cum am adus pentru voi o super provocare online de colorat, in care sa va distrati de minune alaturi de personajele voastre preferate.

Miraculos Buburuza vine alaturi de toti prietenii sai Disney, si o sa vedeti cum au pregatit o gramada de imagini interesante pe care voi trebuie sa le colorati. Voi dragi prieteni trebuie sa fiti foarte creativi si sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa o ajutati pe Buburuza sa aiba o carte intreaga de colorat completa.

Trebuie sa fiti foarte creativi, deoarece personajele Disney din acest joc vor fi sirene si creaturi acvatice, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa creati unele dintre cele mai interesante si cele mai distractive imagini subacvatice.

Miraculos Buburuza si Motan Noir vor fi personajele principale in acest joc de colorat, iar personajele Disney vor fi extrem de fericite si o sa vedeti cum diferite alte jocuri pentru fete vor fi gata sa apara, in care Buburuza si Motan Noir vor pleca in diferite aventuri de supereroi. Distractie placuta!

 

Marinette si Prietenii Aquaform

Cum se joaca Marinette si Prietenii Aquaform?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.