Flappy Birdy

📅08.08.2020, jucat de: 660 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Flappy Birdy?

Jocul Flappy Birdy este cel mai nou joc online pentru copii din categoria de jocuri cu Angry Birds si categoria de jocuri cu Flappy Bird, iar noi suntem siguri ca o sa va distrati si o sa reusiti sa acumulati cat mai multe puncte.

Acesta este un joc extrem de distractiv, in care personajele principale din aceasta noua aventura Flappy Birds vor fi micutii Angry Birds, care pot sa aiba diferite culori si vor putea arata foarte bine odata ce ajungeti sa acumulati cat mai multe puncte si o sa vedeti cum diferite alte nivele vor fi deschise pentru voi.

Nu o sa fie usor deloc sa ghidati personajele Flappy Bird, deoarece dragi copii o sa vedeti ca fiecare element pe care trebuie sa il ocoliti si pe care nu trebuie sa il atingeti vor fi foarte apropiate unele de altele, iar voi o sa va controlati personajele Angry Birds cu mouse-ul si sa fiti siguri ca o sa ajungeti cat mai departe pana la finalul acestui joc online.

Voi dragi copii o sa vedeti ca personajele Angry Birds vor avea o calatorie lunga in acest joc Flappy Bird, in care trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa ajungeti cat mai departe. O sa vedeti ca in aceasta aventura, cat va jucati mai mult, personajele animale vor merge din ce in ce mai repede, astfel ca trebuie sa le puteti controla la fel de bine in continuare. Distractie placuta!

 

Flappy Birdy

Cum se joaca Flappy Birdy?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.