Simulator de Curse in Zapada

📅08.08.2020, jucat de: 1525 ori, voturi: 7

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Simulator de Curse in Zapada?

Toti baietii de pe site-ul nostru ajocuri.ro, asteapta sa gaseasca noi jocuri 3D pentru copii, iar astazi am adus pentru voi jocul Simulator de Curse in Zapada.

Acesta este un nou joc 2020 de condus masini 3D in unele dintre cele mai dificile si cele mai interesante locuri din lume, astfel incat voi sa reusiti sa fiti desemnati cei mai buni soferi de curse de pe site-ul nostru, iar pentru asta va trebui sa castigati cat mai multe curse cu fiecare masina 3D.

Pentru inceput, va trebui sa va alegeti modul de joc, deoarece puteti sa va antrenati impotriva calculatorului sau sa incepeti un turneu de curse 3D, pe care trebuie sa faceti tot ce puteti sa il castigati, astfel ca trebuie sa folositi tastele A, S, W, D sau tastele SAGETI de pe tastatura sa va conduceti masinile 3D.

Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi prieteni o sa vedeti cum pana la finalul jocului pentru copii, o sa ajungeti sa acumulati o gramada de puncte si o sa puteti sa va depasiti fiecare adversar, lucru care o sa va tina intreaga cursa pe primul loc.

Castigati cursele pentru a avea posibilitatea de a deschide noi masini 3D in acest joc simulator, iar voi o sa vedeti cum diferite alte jocuri pentru copii vor fi gata sa apara chiar aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

 

Simulator de Curse in Zapada

Cum se joaca Simulator de Curse in Zapada?

Jucati-va folosind tastele SAGETI sau tastele A, S, W, D.