Fotbal cu Capul 2

📅05.08.2020, jucat de: 778 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Fotbal cu Capul 2?

Aducem aici pe site-ul nostru ajocuri.ro unele dintre cele mai interesante si cele mai distractive jocuri pentru copii, iar astazi va asteptam alaturi de jocul Fotbal cu Capul 2, in care trebuie sa deveniti cei mai buni jucatori de fotbal cu capul de pe site-ul nostru.

In acest joc pentru copii, voi dragi copii o sa vedeti cum puteti sa acumulati cat mai multe puncte alaturi de cei mai buni jucatori de fotbal din intreaga lume, precum Edgar Davids, Cristiano Ronaldo, Messi, Ronaldinho, Neymar sau Lewandowski, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa castigati fiecare partida de fotbal pe care o incepeti.

Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii o sa vedeti cum pana la finalul acestui joc de baieti, o sa puteti sa va selectati jucatorul preferat si sa fiti siguri ca o sa puteti ca in cel mai scurt timp, sa mergeti dintr-o parte in alta a terenului de fotbal fara sa primiti multe goluri.

Voi dragi prieteni trebuie sa faceti tot posibilul sa mergeti cat mai departe si o sa puteti ca in cel mai scurt timp, sa marcati goluri multe in poarta adversarilor vostrii si o sa puteti sa deveniti cei mai buni jucatori alaturi de idolii vostri.

Loviti mingea cu capul in momentul in care folositi tastele SAGETI, astfel incat sa mergeti in fata si in spate si sa fiti siguri ca o sa puteti sa loviti mingea cu capul pana la finalul jocului si ca o sa ajungeti sa aveti cel mai mare punctaj alaturi de acesti fotbalisti renumiti. Distractie placuta!

 

Fotbal cu Capul 2

Cum se joaca Fotbal cu Capul 2?

Jucati-va folosind tastele SAGETI.