Buna Vara

📅04.08.2020, jucat de: 937 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Buna Vara?

Va invitam astazi aici pe site-ul nostru, unde o sa va intalniti alaturi de Demi Lovato, Billie Eilish, Ariana Grande si Rihanna, care vin alaturi de o super provocare fashion, care isi doresc sa arate cat mai bine si sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa puteti sa le ajutati sa se pregateasc de vara.

Nu va fi usor deloc, insa dragi copii o sa vedeti ca este o noua provocare de imbracat, de machiat, de coafat si de ingrijit in care celebrele canterete isi doresc sa arate cat mai bine si o sa puteti sa le ajutati sa fie cat mai dragute in aceasat vara la fiecare concert sau pe plaja.

Trebuie sa fiti foarte creativi si sa alegeti haine de vara dintre cele mai dragute. O sa gasiti in dulapul jocului o gramada de haine de vara de diferite feluri, astfel ca o sa aveti pantaloni scurti, rochii dragute, fuste de vara dar si o gramada de tricouri si maieuri pe care Rihanna sau Ariana Grande sa le poarte.

Fiecare fata va avea un stil vestimentar diferit, astfel ca trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, sa ajungeti sa creati cate o vestimetnatie de vara dintre cele mai dragute si moderne aici pe site-ul nostru si o sa vedeti cum noi jocuri pentru fete vor fi gata sa apara cu Rihanna, Demi Lovato sau Billie Eilish. Distractie placuta!

Buna Vara

Cum se joaca Buna Vara?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.