Bal de Vara 2020

📅03.08.2020, jucat de: 748 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Bal de Vara 2020?

O gramada de jocuri pentru fete apar aici pe site-ul nostru, unde aducem pentru voi un nou joc Disney numit Bal de Vara 2020, in care doua printese Disney sunt personajele principale si trebuie sa faceti tot posibilul sa le ajutati sa arate cat mai bine in cel mai nou bal.

Voi dragi copii o sa vedeti cum astazi, am adus pentru voi unul dintre cele mai dragute si cele mai interesante jocuri pentru fete, in care o sa va intalniti alaturi de Moana si Rapuznel, care sunt personajele principale si o sa vedeti ca vor avea nevoie sa arate cat mai bine cu printesele voastre preferate.

Acesta este un joc de imbracat, de machiat, de fete si de coafat, in care Rapunzel si Moana vor avea nevoie de unele dintre cele mai dragute haine si machiaje, astfel incat sa aratati cat mai bine la balul de vara.

Trebuie sa fiti foarte creativi, deoarece o sa vedeti ca ambele printese Disney isi doresc sa fie cele mai dragute fete de la balul de vara 2020, in care o sa puteti sa le ajutati pe Rapunzel si Moana sa aiba rochii elegante si moderne de culori diferite dar si sa faceti tot posibilul sa le asortati cu cele mai dragute machiaje si coafuri.

Printesele vor fi cele mai dragute iar voi o sa puteti sa le ajutati sa arate cat mai bine si o sa vedeti cum diferite alte jocuri Disney pentru fete vor fi gata sa apara aici pe site-ul nostru alaturi de cele mai noi jocuri pentru copii pe care voi sa le jucati gratuit alaturi de printesele voastre preferate. Distractie placuta!

Bal de Vara 2020

Cum se joaca Bal de Vara 2020?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.