Vrei Sa Fii Milionar 2

📅24.07.2020, jucat de: 7374 ori, voturi: 10

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Vrei Sa Fii Milionar 2?

Toti copii de pe site-ul nostru si chiar si adultii vor putea sa joace cel mai noi joc online de cultura generala, in care trebuie sa faceti tot posibilul sa raspundeti corect la cat mai multe intrebari despre diferite subiecte interesante.

Acest nou joc 2020 cu Vrei sa Fii Milionar apare aici pe site-ul nostru si o sa vedeti cum puteti ca in cel mai scurt timp, sa ajungeti sa acumulati cat mai multe puncte si sa castigati intreg concursul raspunzand corect la fiecare intrebare care sa o sa vi se puna nivel dupa nivel.

Voi dragi copii trebuie sa folositi mouse-ul pentru a va juca. Voi dragi copii o sa stati pe un scaun in fata unui prezentator TV, care o sa va puna diferite intrebari. Concursul va avea in total 15 intrebari, care va poate aduca pana la un milion de dolari ca si marele premiu, insa pentru asta va trebui sa raspundeti corect la fiecare intrebare de cultura generala.

In acest joc de cultura generala, voi dragi prieteni trebuie sa fiti siguri pe fiecare raspuns. O sa aveti ocazia ca in momentul in care selectati un raspuns pentru intrebarea data, sa va schimbati raspunsul si sa selectati altceva. Trebuie sa fiti siguri ca raspundeti corect, deoarece cu fiecare intrebare, voi o sa fiti cu un pas mai aproape de a reusi sa castigati 1.000.000 de dolari.

Intrebarile de cultura generala vor fi din diferite subiecte, astfel ca o sa aveti intrebari de mecanica, de muzica, despre filme, despre mancare, despre actori, despre presedinti si despre istorie pregatite pentru ca voi sa le raspundeti corect. Distractie placuta!

 

Vrei Sa Fii Milionar 2

Cum se joaca Vrei Sa Fii Milionar 2?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.